Subsidie aanvragen

Benieuwd naar welke subsidies u kunt aanvragen voor het verduurzamen van uw pand of woning? Zowel zakelijk als privé zijn er meerdere mogelijkheden. Neem contact met ons op of lees meer over de verschillende subsidies die voor u van toepassing kunnen zijn.

Bent u eigenaar of bewoner van een pand? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een ISDE-subsidie. Deze subsidie is bedoeld voor maatregelen waarmee u energie bespaart of waarmee u zelf duurzame energie opwekt. U heeft zowel met een zakelijk pand als met een privéwoning op een ISDE-subsidie.

Als lid van Vereniging van Eigenaren kun u voor energiebesparende en duurzame maatregelen een subsidie aanvragen. Namelijk de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). De overheid heeft hiervoor een budget beschikbaar gesteld wat bestemd is voor energieadvies, procesbegeleiding en/of een meerjarenonderhoudsplan en de energiebesparende maatregelen aan het gebouw van de Vereniging van Eigenaren. Voor meer informatie over een SEEH subsidie voor de Vereniging van Eigenaren of advies bij het aanvragen van deze subsidie, kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op