Over ons

Voor al u advies over diverse subsidies, een Energie-index voor uw bedrijfspand, een Energielabel voor uw woning en alles rondom het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Met onze gecertificeerde energieadviseurs die bij u op locatie een uitgebreide opname maken, leveren wij u een uitgebreid rapport waarmee u inzicht krijgt in wat het energielabel van uw pand is.

Waarom is inzicht in het energieverbruik van mijn pand relevant?
Het hebben van een zo’n groen mogelijk energielabel heeft meerdere voordelen. Doordat u investeert in het hebben van een A B of C label, hoe milieuvriendelijker uw pand is en hoe groter het uiteindelijke financiële voordeel zal zijn. Zo heeft u in sommige gevallen recht op subsidies die duurzame energie en energiebesparing stimuleren.

De eerste stap bij het verduurzamen van uw bedrijfspand of woning, is inzicht hebben in uw huidige energieverbruik. Hierbij zijn wij u van dienst!

Rob de Goeij

Ben altijd geïnteresseerd geweest in duurzame werktuigbouwkundige installaties of de verbetering hiervan. Beginnend met eenvoudige regeltechnieken tot thans complete gebouwinstallaties. Sinds 2015 uit interesse de methodiek van Energielabels eigen gemaakt en deze verder uitgebouwd. Hierbij is mijn focus altijd op de gebruiker en daarnaast is uiteraard de complete bouwtechniek in samenhang met installaties van belang.

Nu gebruik ik deze ervaring als zelfstandig ondernemer in het opmaken van Energielabels voor de gebouwde omgeving van zowel Woningbouw als Utiliteit.

Bewijs van vakbekwaamheid
EP-adviseur utiliteitsbouw – basisopnamen