Onze diensten

Om u inzicht te geven in het energielabel van uw bedrijfspand of woning bieden wij verschillende diensten aan. Daarbij geven wij u ook advies over verschillende subsidies die voor u van toepassing zijn en het aanvragen van deze subsidies. Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Energielabel Woningen

Op basis van een uitgebreide opname stellen wij een definitief energielabel voor uw woning vast. Dit wordt gedaan door één van onze gecertificeerde adviseurs. Hierbij wordt ook de Energie Prestatie in kWh/m²*jaar (EP) vastgesteld. Deze is o.a. relevant bij vaststelling van de huurwaarde. De EP en het Energielabel worden beide bij RVO afgemeld. Interesse in een energielabel voor uw woning? Wij komen graag bij u langs!

Lees meer

Energielabel Utiliteit

Als eigenaar van een bedrijfspand (utiliteiten) moet u bij verkoop of verhuur een energielabel kunnen overhandigen aan de koper of huurder. Dit Energielabel stellen wij op basis van een uitgebreide opname voor u vast. Vraag nu een offerte aan en wij zorgen dat een gecertificeerde adviseur bij u op locatie komt.

Lees meer

Subsidie aanvragen

Benieuwd naar welke subsidies u kunt aanvragen voor het verduurzamen van uw pand of woning? Zowel zakelijk als privé zijn er meerdere mogelijkheden. Neem contact met ons op of lees meer over de verschillende subsidies die voor u van toepassing kunnen zijn.

Lees meer

Energielabel aanvragen

Heeft u interesse in het vaststellen van uw energielabel? Wij bieden onze diensten voor zowel particuliere als zakelijke panden aan. Met onze gecertificeerde energieadviseurs komen we bij u op locatie. Lees hier meer over het aanvragen van een energielabel en onze werkwijze.

Lees meer